10. toukokuuta 2013

7,5kk leikkauksesta

Kevät tulee ja niin tulee taas pirteempi fiiliskin! Alunperin blogi meni tauolle kun minua masensi sen verran, mutta nyt voisin varovasti sanoa että blogi pääsee tauoltaan pois. Minulla kylläkin on nyt miljoona koetta tulossa ja portfolio ja muut koulujutut tekemättä joten kiirettä pitää ja sen takia älkää nirhatko jos tän kevään postauksia tulee vähän hitaammin. (:

Mutta niin, henkisesti olo on rintakehäleikkaukseen liittyen ollut tosi hyvä edelleenkin, oon tosi tyytyväinen tulokseen vaikka nännit nyt kuolivatkin pois. Mitä pidemmälle ollaan menty ni sitä paremmalta tissit on näyttänyt ja sitä paremmin oon hyväksyny ettei mul virallisia nännejä enää oo. Eikä se haittaa yhtään, oon kehdannut näillä käydä uimahallissa ja vaihtaa pukukopeissa miesten edessä vaatteita. Ehkä olisi oudompaa jos ei olisi mitään nännien tilalla, mutta nyt kun siinä on tuollaiset palovamman näköiset arvet niin ei tunnu mitenkään oudolta.

Ekan virallisen arpien hoitokuukauden käytin arpigeeliä apteekista, mutta pieni putilo maksaa 20e ja putilo kestää sen kuukauden niin ei mulla ole ollut siihen varaa. Parhaintahan olisi ollut hoitaa arpia alusta asti hyvin, mutta kyllä mä tuun jossain välissä taas käyttää tuota geeliä. Oon rasvaillut bepanthenilla ahkeraan, nyt on pari kuukautta jäänyt vähäisemmäksi. En usko että normaali rasva enää saa muutosta tuohon aikaan, mutta se on auttanut normaalissa kuivumisessa jota tissit on välillä tosi vähän tehnyt.
Mulla ei oo ikinä ollut iho-ongelmia rintakehässä, mutta nyt juuri tuo tissialue on aikalail jatkuvasti ihan punainen ja pieniä finnejä täynnä. Ei mitenkään pahasti, mutta leikkaustulos näyttää karummalta juuri tuon läikikkyyden ansiosta.

Tunto on palannut koko rintakehään ja pystyn taputtelee tissejä ilman pienintäkään inhottavaa tunnetta. Karvotusta on jonkin verran, mukavasti myös arpien yläpuolella niin että arvet vähän peittyy. Tissit tuntuu ihan tasasilta. Jos silmät kiinni silittelen tissejä niin en osaa joka kohdasta sanoa missä arpi kulkee. Kun kuvia katsoo niin tästä keskeltä arvet on huomaamattomampia kun sitten sivuilta.

Värjäsin hiukseni!


Ahkera koululainen vaan kuvailee koulussa.. :D
 


Mun ruokailut ja liikkumiset on ollut tosi kehnona, harmittaa kun pääsin jo mukavaan vauhtiin. En oo onneks lihonnut, mutta esim. kylkilihakset on selkeesti kuihtuneet. Nyt tavotteena ois juosta puolimaratonin Paavo Nurmi Marathon -tapahtumassa 29.6.! Saa tsempata. :D Tuota varten oon jo päivittänyt liikuntasuunnitelman ja aijon taas panostaa ruokailuunkin.

Stressiä on ruokailujen lisäksi myös koulujutuista. Ei vaan millään huvittaisi, vaikka kouluakaan ei olisi jäljellä kuin 3 viikkoa.

Viime viikon olin käymässä kesätyöpaikalla ja tän viikon oon vaihtelevasti äidin ja iskän luona Turussa päin. Tää kyllä on helpottanut koulustressiä tosi paljon! (:
Sekä MM-matsitkin on kiva irrotus arjesta!


18 kommenttia:

 1. Hyvältähän nuo alkaa näyttämään :) Tsemppiä puolimaratoniin ja muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Sä oot ihan älyttömän komee. Noi peilikuvat on niin kivannäkösiä! Puolimaratonilla nähdään, ellen ole kuollut jo ennen lähtöviivaa. :D

  VastaaPoista
 3. Minnuu jos tulisit jossahi vastaan ni varmaan kuolaisin vaan perään :D

  VastaaPoista
 4. Sä näytät niiin hyvältä! Vitsi, toi on niin siistiä miten ihmiskeho toimii, että siinä on samassa paketissa ominaisuudet eri sukupuoliin. ÄijÄ!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvältä näytät! :)

  VastaaPoista
 6. Törmäsin sun blogiin äsken (hassua, etten oo törmännyt aikasemmin), luin tuosta muutaman postauksen ja anteeksi mutta mun on pakko sanoa että oot hirmu komea! Ja sulla on kyllä mielenkiintonen blogi :) Mukavaa viikonloppua sinulle ^.^

  VastaaPoista
 7. ihanaa ku oot bäk tu bisnes! sua on jo kaipailtu! :)<3

  VastaaPoista
 8. Meinaatko tatuoida nännit jossain vaiheessa? Vaikka kyllähän noi arvetkin kauempaa katottuna nänneiltä näyttää... Onko nännien kuoleminen muuten yleistäkin? Muistelen lukeneeni jostain, että jollekin muullekin olisi käynyt niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeap, tottakai tatuoin mut en mä oo jaksanu kiirettä pitää.. Kattoo sitten joskus vaik tuon toisen leikkauksen jälkeen.

   Poista
  2. Niin ja kyllä se taitaa suht yleistä olla. Useimmilla vaan menee kuolioon puolet nännistä, tai esim. vain toinen nänni.

   Poista
 9. Pistä triathlon tavotteeks nii tulee varmasti treenattua! 3.5km uintia, 21km juoksua ja 90km pyöräilyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huhhu! :DD tuo pyöräily olis täl hetkel ehkä helpoin..

   Poista
 10. Kiitos kaikille tsempeistä! (: Oli liian vaivallollist kiittää erikseen jokasta..

  VastaaPoista
 11. Rakastuin suhun. *__*

  VastaaPoista
 12. Eräs oma ystäväni on myös transmies. Siihen liittyen löysin sinun blogisi. Aivan mahtavaa on ollut lukea tätä, nyt ymmärrän myös ystävääni paremmin :) Oot ollu valtavan rohkea, kun oot jakanu kaiken tämän myös meille muille. Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 13. Miten sul on karvoi samal taval ku miehil? :) Ja mä jo olin ihan ihmeissäni että miten niin sulla ei ole nännejä??
  Mutta katoin niitä kuvia pari päivää ja sitten tajusin että oho, nuohan on arvet :D Mutta joo, oot todella komia pakkaus! Ja voitko laittaa kuvan susta naisena?

  VastaaPoista