1. helmikuuta 2013

Prosessin eteneminen

Pelottaa ajatus että muutaman vuoden päästä voidaan ehkä olla jo siinä tilanteessa että prosessi on ohi kokonaan, ehkä pieniä hienosäätöjä vailla. Tosin voi olla että genitaalikirurgia esimerkiksi menee paskasti ja joudutaan parannusleikkauksiin yms, mutta jos hyvin käy.
Musta tuntuu että prosessi on nyt jo melkein ohi jos ei lasketa mukaan genitaalikirurgiaa.

Testot on purrut sen minkä on purrakseen, vielä voi toivon mukaan tulla kunnon parta, mutta ääni ei esimerkiksi enää muutu. Mun nimi ja sosiaaliturvatunnus on miehen. Ulkonäkö miellyttää omaa silmää. Rintakehäleikkaus on ohi.

Vielä olis tulossa testosteronin vaihtaminen sustanonista nebidoon. Genitaalikirurgia sekä sitä ennen kohdun ja munasarjojen poisto. Nännien tatuoiminen.

Tällä hetkellä tilanne on sellainen että hetki sitten tuli eurooppalainen sairaanhoitokortti ja kelakortti uudella hetulla. Laitoin viestiä entiselle opettajalle että voisinko saada tutkintotodistuksen oikealla hetulla ja se on tulossa. Pitäisi soittaa lääkärille b-lausuntoa varten että saan kelakorttiin merkinnän täysikorvattavuudesta, jolloin saan testosteronin 3 euron hinnalla (tällä hetkellä kelakorvauksen jälkeen sustanon n. 7 euroa/2vk, nebido 80 euroa/10vk ja testogel n. 50 euroa/1kk).
Pitäisi Kuopioon ottaa yhteyttä nännien tatuoimisesta, nehän ei edes tiedä että Porvoossa ne joutui ottamaan nännit pois, mulla on kyllä sieltä kuvat ja lausunnot että miten toimittiin ja miksi. En koe että sillä on kiire koska mulla ei ole kovin kiire niitä saada ja parempi on että rintakehä nyt rauhassa paranee.
Kysyin Uusi-Mäkelältä lähetteiden tilannetta ja hän pisti TAYSiin lähetteen kohdun ja munasarjojen poistoon, siksi TAYSiin koska Kuopio ei tee genitaalikirurgiaa, on siis ilmeisesti parempi että sama sairaala tekee sekä kohdun poiston että genitaalikirurgian.

Tähä välii vois taas vaihteeks listaa kaikki mahdolliset testosteronin vaikutukset mitä oon huomannut. Huomautan että kaikki ei välttämättä johdu testoista, mutta paha mennä sanomaan mikä johtuu mistäkin.

- äänen lasku
- hiusten karheus
- hiusten rasvottuminen nopeampaa
- sänki leuan alla ja huulen yläpuolella
- akne
- karvoja
- rasvaprosentin lasku
- laihtuminen ja lihasta
- ihon paksuuntuminen
- libidon kasvu ja herkistyminen
- tasasempi olotila
- itsetunto parempi ja ilosempi mieli
- kynsien nopeampi kasvu

Tuntuu et oon lisänny alla olevat kuvat miljoonaan kertaan tänne, mutta Picasa väittää muuta.. Ja koska kokoajan ihmiset kyselee kuvia "kun olin tyttö", ni tässä nyt jotain. Paha vaan pistää kuvia kun niitä ei pahemmin oo jäljel ja koska en oo ite itteäni nähny ikinä tyttönä, ni en tiedä minkälaisia kuvia haluatte nähä. En mä oo ikinä ollu tyypillinen mekkokansalaine, jos te sitä toivoisitte.

2009
2010
2008
2010
2010
2009
2008 loppu tai 2009 alku
2008
2007
2007?
2008?
2008
2009?
2010
2013

36 kommenttia:

 1. Saanko olla vähän järkyttynyt noista 2007 kuvista, saanko? :D
  mut nyt näytät oikeesti hyvältä :3

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, voi olla liian intiimi kysymys, mutta saatko sitten joskus tulevaisuudessa itse päättä minkä kokoinen mela laitetaan vai onko siihen jotain standardeja?

  Mahtavaa kun oot päässy noin pitkälle jo prosessissas, jotenkin hirveen vaikee mieltää sua millään tavoin naiseksi noista vanhoistakaan kuvista...varmaan ihan siksi että et koskaan nainen ole ollutkaan vaikka jalkoväli tai henkilötunnus mitä tahansa väittikin :) Onko muuten mitään mitä kaipaisit siltä ajalta kun olit papereissa nainen? Oliko tyttöjen liikka kevyempää tai vessat siistimpiä tms muuta epäoleellista pikkuseikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiiä kaikkea näist leikkauksista kun nää on vielä Suomessa aika harvinaisia. En tiiä saako kokoon varsinaisesti vaikuttaa, mutta ne joutuu tekemään siitä asteen isomman kuin keskiverrosti suomalaisilla miehillä kun paisuvakudostahan siihen ei saada. Näin ollen se ei paisu jäykkänä ja niiden pitää tehdä siitä levossa sen kokoinen kuin se olisi jäykkänä.

   Poista
  2. Näemmä julkaisin kommentin vähän liian aikaisin.. :D Mutta siis hmm. Ei nyt heti tuu mielee mitään mitä kaipaisin menneisyydestä. Mä oon nähnyt kaiken aika samoin tavoin "naisten ja miesten asioissa".

   Poista
  3. Pitäiskö sen sit toimii iha normaalisti jne? :O sori että kysyn mut oon vaa nii ihmeissäni, luulin ettei toi oo mahdollista muutenku miehestä naiseks, koitin kyllä googlettaa mut en oikee löytäny mitää... Tuleeko tunto?

   Poista
 3. toi lyhyt tukka sopii sulle tositosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
 4. Anna sänkitukan olla älä kasvata enää pitkiä hiuksia :)

  VastaaPoista
 5. Mieheltä näytät joka kuvassa. :)

  VastaaPoista
 6. Tuli tässä mieleen, kun olen ite kasannut yhdelle A3:lle ajatuskarttaa omista unelmista, haaveista ja tavoitteista, mitä haluaisin elämässäni tehdä, niin haluaisitko yrittää laatia saman tyylistä ajatuskarttaa omasta elämästäsi, mitä haluaisit tulevaisuudessa vielä tehdä. Millasia haaveita sulla on, millaista työtä haluaisit tehdä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi on mielettömä siisti idea! Pitää heti ruveta miettimään. :D

   Poista
  2. Okei. Hienoo, et idea kiinnostaa. Ite ainakin huomasin aivan älyttömän hyvänä tuon, kun pää pursuaa niin monenmoista ajatusta eri aikoina, niin sitten siitä kartasta voi aina tsekata et mitä mä oon halunnu elämälläni tehdä. Mun on muutenkin helpompi hahmottaa asioita, kun ne on paperilla kuin päässä. :D

   Ja jos sua lukeminen vähääkään kiinnostaa, niin vinkkaisin semmosta kirjaa kuin Minä : nuori mies (Martikainen, Liisa 2007). Luin tän viime kesänä, ja suosittelisin ehdottomasti jokaiselle nuorelle miehenalulle. Puolivälistä eteenpäin hyvää tietoa mieheksi kasvamisesta. Tohon ajatuskarttaan liittyen, otin tästä kirjasta itselle neljäksi pääkategoriaksi alueet Poika-mies (omistautuu itselle), Työ-mies (omistautuu työlle), Parisuhde-mies (omistautuu parisuhteelle) ja Isä-mies (omistautuu perheelle).

   Poista
  3. Kiitti vinkistä, täytyy mennä tsekkailee et löytyykö tota meijän kirjastosta!

   Poista
 7. Tämä on jotenkin niin ihana blogi :)

  VastaaPoista
 8. Minkä ikäinen oot?
  Ihailen sun rohkeutta!

  VastaaPoista
 9. aaaws oot nii ihana! <3 :)
  ihailen sua tosi paljon, oot nii rohkee.!

  VastaaPoista
 10. Toi viimenen kuva jotenkin niin kruunaa ton sarjan, siitä jotenkin huokuu se "maalissa! selvisin" :)

  VastaaPoista
 11. Joka kuvassa mieheltä näytät:) ja voi että kuin hyvältä näytätkää viimesessä kuvassa!:) onnea jatkoon!!

  VastaaPoista
 12. Kiva kuvakooste!

  Katseesi kamerallle on pysynyt koko ajan samana, mutta yksi puuttuu viimeisimmästä, tai blogi viimeaikojen kuvista: surumielisyys joka noissa viime vuosikymmenen kuvissa on kaikissa pohjalla, hymyilevissäkin.

  Ihana juttu että nyt on hyvä!

  VastaaPoista
 13. Oii, ihana 15v tyttö-Alex! <3

  Ja mitä tulevaan kaluun tulee, niin thaikuista tohtori Supornin klinikalla tehdään stondaavia peniksiä, en tiedä tekniikkaa, mutta eräs tuttu transpoika meni sinne leikkaukseen juurikin. Hinta vain 25 000 e. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ottaisin ulkomailla/yksityisen leikkauksen niin ei ois kyl ikinä varaa, vaik onnistumisprosentti oiski varmasti kymmene kertaa parempi. :/

   Poista
 14. Ihana allu tuo viiminen kuva. ♥

  VastaaPoista
 15. Hei haluaisin sinulta apua koska olen solmussa ajatuksieni kanssa, haluan vaihtaa sukupuoleni mutta mulla kompromisseja itseni kanssa jotka pistävät enemmän solmuun, voitaisko mesetellä tai sähköpostilla turista, blogisi luettuani haluaisin sulta pyytää apua :c kunnioitan sua, oot kauhean rohkea ku oot uskaltanu tehdä itsestäs sellasen ku oikeasti oot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummin vain, mä nykyään oon aika harvoin mesessä mut jos sulla on skype niin sekin käy.
   Mutta sähköposti on nyt ainakin axxeli1991@gmail.com (:

   Poista
 16. Viimeksi sun blogia oon katsonut joskus 2010 ja nyt bongasin tämän taas jostain ja muutoksen kyllä huomaa. Ihailen rohkeuttasi kun ryhdyit tuollaiseen prosessiin ja hieno homma, että on onnistunut noin hyvin :)!

  VastaaPoista
 17. apua muistan sut niin ton näkösenä♥

  VastaaPoista