5. tammikuuta 2013

Prosessi ja vuosi 2013

Uuden vuoden kunniaksi blogi herää henkiin! Nyt rupee vihdoin tulemaan vähintään joka toinen viikko taas tekstiä ja muutama asiateksti jo tulossakin. Vuoden eka päivitys nyt vaan saa olla tällainen turha.

Mulle kuuluu taas hyvää. Viime vuoden loppu oli rankempi, mutta kiitettävästi pääsin vuoden ja koulun ekat kaksi jaksoa läpi.
Vähä enemmän voitte lukee mun toisesta blogista. Turhaan toistan itteäni.

Vuosi 2012 oli siis hieno vuosi kaikenkaikkiaan, vaik pettymyksiä tuli mutta onnistumisen hetkiä senki edest. Prosessin kanssa vuosi oli upee kun oli rintakehäleikkaus, hormonit ei mitään kovin kummosta tuottanut loppujen lopuks.

Japanin matka mukavasti tyhjensi pääkopan ja vuosi 2013 voi lähtee hyvi liikkeel, vaik se lähtiki Suomessa niin että kusi hädässä ja kylmissään venailtiin kun iskä etti tunnin autoa, kukaan ei muistanut mihin se Helsinki-Vantaan lentokentälle jätettiin. :D

Nyt oon äidin ja hänen miesystävänsä uudessa asunnossa, sain annettuu synttäri- ja joululahjat siskoille ja nautin viimisistä vapaapäivistä. Huomenna takasin Kiuruvedelle pitkästä aikaa ja attoainejakso alkaa, samoin maanantaina heti taas autokoulun teoriatunnit.

Värjään kohta mustaks fledan, mut blondikuvia tähä väliin.


11 kommenttia:

 1. Hei saanko kysyy muutaman kysymyksen? Luin tässä muutaman sivullisen blogiasi, enkä löytänyt puhetta niistä, mutta joo, joskus pitää ihan alusta asti lukea. Ei ole todellakaan tarkoitus pahoittaa mieltäsi, tai mitään.
  1) Ootko sä kiinnostunut miehistä vai naisista?
  2) Kun sulle on nyt tehty tää tissileikkaus, niin teetkö alapäällesikin jotain? Tai voiko esimerkiksi sukupuolileikkauksessa saada toimivaa miesten vehjettä? (Anteeksi tönkkö ja yleissivistymättömyyteni)
  3) Miltä tuntuu olla nyt mies?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Naisista
   2. Käyn kaikki kolme leikkausta mitkä transmies voi halutessaan käydä, eli rintakehä, kohdun ja munasarjojen poiston ja peniksen muovaamisen. Ja jos kaikki menee hyvin niin peniksen pitäisi toimia, eli sillä pitäisi pystyä kusemaan ja pitäisi jäykistyä. Mitään eritettähän sieltä ei kuitenkaan tietenkää tuu. :D
   3. No mä oon aina mieltänyt itteni mieheksi, joten ei musta nyt tunnu juurikaan mitenkään erikoisemmalta, tietenkin hyvältä kaikenkaikkiaan kun nykyään oon kaikkien muidenkin silmien alla mies (:

   Poista
 2. Näytät viimeisessä kuvassa ihan Tom Feltonilta! (Ja se on hyvä juttu ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kiitos. :D Oon muute syntyny samapa päivänä ku Tom.

   Poista
 3. Nyt kun sua katsoo, sä oot nyt just niin oma itsesi, itsevarma, komea.. juuri se mikä sun on pitänyt aina ollakin. Uskomattoman hyvä ja oikeanlainen lopputulos, sä todellakin tiesit kuka olet. :)

  VastaaPoista
 4. siis vau ! en oo ennen tällästä blogia kohdannut, mutta nyt oli pakko selailla pitkään :o oon ite miettiny monesti kun ihan tyttö oon ja tyytyväine hetero että miltä tuntuis olla väärässä kehossa, enkä oo ymmärtäny transseksuaalien ajatuksia. mutta kiitos sinun nää kirjotukset valas mua paljonkin ja tosi onnistunut on ollu sun koko operaatios! että komea nuori mies kyllä olet ;) :D

  VastaaPoista
 5. Ihana sinä <3! Mistä tunnet Jennin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Jenni on yks läheisimmistä ystävistäni yläasteelta (:

   Poista
 6. Luin nopeesti ton sun toisen blogin uusimman postauksen ja pakko tulla sanomaan et hitto oon ylpee susta! Tosi harva poika kertoo noin avoimesti harrastuksesta joka on ratsastus. Ja jopa opiskeleekin vielä sitä!
  Ja tosi hienoo, et oot ollu rohkee ja uskaltanu tehdä elämässäs sitä mitä oikeesti haluat - muuttuu pojaks! Paljon tsemppii sulle jatkossa ja toivottavasti kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikeit hetkii on ollu, mut se on ollu sen arvost (:

   Poista