27. marraskuuta 2012

Prosessi ja hiljaisuus

On ollu vähä hiljasta täällä anteeksi, ja anteeksi myös siitä että nyt alkaa blogin tauko joka kestää toistaiseksi.
En onnistunu saamaan vielä videoita muutettua oikeaan muotoon niin että ne youtubeen saisi ja mitään asiaa mulla ei oo ollut.
Ensi viikolla meen vihdoin ja viimein vaihtamaan sosiaaliturvatunnuksen ja samalla passia. En tiedä saanko passia oikealla sotulla, mutta passi saatava jollakin tunnuksella, ku tosiaan mennään uudeksvuodeks sinne Japaniin iskän ja isosiskon kans.
Kaikinpuolin muuten kuuluu hyvää, tauko johtuu nyt siitä että stressaan jos en kirjoita, stressaan kun yritän kirjottaa. Haluun keskittyy kouluun täysillä ja sydänsurujahan miehellä on. Sen enempää en viitsi henkilökohtaisista asioista sanoa, paitsi että ero tosiaan eilen tuli, puheväleissä ollaan eksän kanssa ja ero johtui vain huonoista olosuhteista.

Blogger ei anna taaskaan lisätä kuvia, edes url:n tai picasan kautta, joten lisää ne nyt sitten linkkinä.

vasen tissi
oikea tissi
alexin uus takki
alex laivalla
alexin koulukuva
alex tallityöviikolla
alex ja webkamera

14 kommenttia:

 1. No mut hei hyvää joulua sit. :) Kyl me täällä ollaan viel ens vuonnakin.

  VastaaPoista
 2. Hei mä haluaisin kysyä sulta paria juttua, jos vaan osaat vastata :D Missä vaiheessa voi vaihtaa nimensä ihan virallisesti? Kun olen 2 vuoden päästä lähdössä toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, niin mietin, että haluaisin vaihtaa tyttönimeni pois, ja aloittaa ns. oikean elämäni. Ja vielä, mitä käytit bindaamiseen ennen binderiä, vai käytitkö mitään?:D Kiitti jos pystyt vastailemaa!

  T. 15-vuotias (trans)miehenalku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun täyttää 18 vuotta, niin nimen voi vaihtaa ilman syytä sillä 24 euron hinnalla. Nimen pitää vain olla samaa sukupuolta kuin biologisesti on itse henkkareissa. Sukupuolineutraali nimi kelpaa, mutta siihen vaatii jo vähän selittää että miksi juuri sukupuolineutraali.
   Ja ennen binderiä käytin ihan urheiluliivejä.

   Poista
 3. Hei pidä kivaa Japanissa! Mulle tuli just tänään palkka ja haaveilen kans täs itse, josko pääsis ens kesänä vihdoin taas Riisimaahan "perhettä" katsomaan.

  VastaaPoista
 4. heii. itsekin olen japanissa uudenvuoden! olen tälläinen random hetero tyttö lukija täällä. :) ihastelen komeuttasi täältä piilossa. ehkä jos japanissa näen sut niin sanon moi. jos uskallan. saako niin tehdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, saa tulla jos onnistut sieltä jostai miljoona kaupungista mut löytää :D

   Poista
 5. Kiitos paljon blogistasi, joka on tosi mielenkiintoinen, on ollut mahtavaa seurata prosessiasi! Ihanaa joulun odotusta ja mukavaa Japanin matkaa!

  VastaaPoista
 6. Haluan nyt kysyä sulta, onko kaduttanu missää vaiheessa tää touhu? :)

  VastaaPoista
 7. Pakko kysyä että onko sulla vielä naisen värkki, ja minkä sukupuolen edustajia sulla on ollu kumppaneina ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selvii ku luet eteenpäin (: ja pelkästää tyttöjä.

   Poista