23. heinäkuuta 2012

Prosessi ja mitä kuuluu?

Mulle kuuluu hyvää, oikeastaan tosi hyvää. Pääsin Kiuruvedelle opiskelemaan hevostalouden perustutkintoa ja ootan jo hyvällä jännityksellä kovasti. Kaikki tarvittavat kouluvälineet ja ratsastusvälineet on hoidettuna ja asuntolatarvikkeet löytyy kotoa. Iskä heittää mut Kiuruvedelle 12.8. ja siellä ollaankin kiinni sitten suurimman osan ajasta seuraavat 2,5 vuotta, jonka aikana yritän suorittaa koulun. Sen aikaa yritän kerätä rahaa autoon ja ajokorttiin, jos koulun jälkeen pääsisi mahdollisimman pian sitten aloittamaan kengittelyn.

Prosessin etenemisestä ei mitään uutta. Odotan aikaa leikkaukseen, aikaa helsingin psykiatrille ja gynekologin todistusta siitä että olen lisääntymiskyvytön.
Katkera edit // tänään tuli soitto KYSista, että peruutusaika olisi leikkaukseen huomiseksi. Sovittiin kellonaika ja toimenpiteet ja suljin tyytyväisenä puhelun. 5 min niin tuli soitto että tilalle tuli tärkeämpi leikkaus.

 Viime viikon olin Turussa perheeni luon ja viikonloppuna lähdettiin siskon ja siskon kavereiden ja asuntoauton kanssa Kuopioon Animeconiin, jossa cossasin Final Fantasy X:n Wakkaa.


Oon shoppaillut muutaman vaatteen;

EMP, 21,99 e
josta olin liian laiska ottamaan omaa kuvaa..

Pasilakauppa.fi, 19,95 e

EMP, 12,99 e

Sain ystävältäni hänen oman paitansa johon rakastuin ensinäkemältä.
Ja laittautin päähäni värinpoiston, jonka päälle olisi tarkotus heittää keskiruskea hiusväri ja sitten vielä ajella ainakin sivut siiliksi. 17 kommenttia:

 1. Ai sieki tykkäät three days gracesta? :)
  Ja onnee opiskelupaikasta. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ennen en niinkää, mut nykyää oon lämmenny.

   Poista
 2. Mahtavaa että sait opiskelupaikan :)
  Oon ihan uus lukija, tällanen vanha (siis yli nelikymppinen) täti, mutta luin koko sun blogin läpi ja tuli hyvä mieli, että nyt olet näin pitkällä matkalla siksi mieheksi joka oikeasti olet. Tosi hienosti kirjoitat kaikesta. Tsemppiä jatkossakin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja vihdoin opiskelupaikka joka oikeasti kiinnostaa! :D Pelkäsin etten pääsis kun oon tosi vahvoille pesuaineille allerginen ja paljastin sen vahingossa pääsykokeissa..
   Mut kiitos!

   Poista
 3. Tervetuloa joukkoon! (: Toivottavasti tulet viihtymään täällä Hinkulassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän, ainakin kengityskurssilla oli iha himo mahtavaa. :D

   Poista
 4. Mitämitä, onko toi cossaaja ekassa kuvassa vasemmalle (en muista hahmon nimeä) Niina? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikku on hahmon nimi ja muistaakseni taisi olla. Itse en henkilöä henkilökohtaisesti tunne. :D

   Poista
 5. Okeij, mun kaveri :) Toisessa kuvassa nenästä tunnistin, kun ensimmäisestä epäilin. :D

  VastaaPoista
 6. tuletko siis hingunniemeen hevostenhoitaja puolelle? Itse olen ratsastuksenohjaajaksi menossa (: TERVETULLOO KIURUVEELLE, PASKAN PUHUJIEN IHMEMAAHAN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun joo. En vieläkään usko että löytyy paikkaa jossa puhuttaisiin enemmän paskaa kuin Turussa! :D

   Poista
 7. Oon pitkään jo miettinyt kirjoittaisko sulle mitään ku oon vähä ujon puoleinen. Mutta siis täältä kirjoittelee toinen transmies 19 vuotias hemmo. Näytän kyllä valitettavasti joltain pikku kakaralta, saakelin Robinilta perkule. : D Eli siis.. Jännä nähdä että cossi maailmasta löytyy muitakin transmiehiä. Tuli aika hyvä olo ettei ole yksin täs maailmassa.

  Jatka samaan malliin! Me gusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo et muitakin cossi-ihmisiä ylipäätään enää löytyy!

   Poista
 8. Olen seuraillut blogiasi sillointäillöin varmaan alusta asti ja uskallaudun ensimmäistä kertaa kommeintoimaan ja sekin koska cosplay! Looking good man ;)

  VastaaPoista