31. elokuuta 2011

Prosessi ja random #18

Teistä jokainen on kaunis, fiksu ja pystyy mihin vain haluaa. Kyllä, vaikka siltä ei aina tuntuisi.  Jokainen teistä on hyvä ihminen omalla tavallaan. Vaikka äitisi tahtoisi sinusta lääkäriä ja sinusta tulee nuohooja, et ole huono ihminen. Et vääränlainen, tyhmä tai huonompi kuin muut.
 
Olet juuri sinä, siinä mitä haluat olla ja sehän on tärkeintä. 
Jokaisesta voi tulla ja tuleekin jotain hienoa, kunhan mahdottomalle antaa mahdollisuuden.

4 kommenttia:

 1. löysin sun blogin ku googletin "ihottuma rintojen välissä" :DDDD MUTTA se nyt ei ollu se juttu se ihottuma. VAAN se et tää on ihan mielettömän hyvä blogi. Kirjotat niin hyvin ja itsevarmasti. Oo ylpee ittestäs, mä ainaki oon! Ootan innolla koska tulee lisää tekstii sulta.

  Luin sun blogin tos yks päivä kokonaan putkeen ja voi hitto vie! ihan mieletön muutos. onneks olkoon ja voi että sentää, tekis mieli halata sua ku tekstien perusteella sun elämä sujuu taas paremmin ja äöäöäöäääää en tiiä mitä sanoisin :)))
  oon vaan niin helvetin ilonen ja onnellinen sun puolesta!

  Halauksia!

  VastaaPoista
 2. Kirjotat kyllä hienosti! Näitä uusimpia kuvia kattellessa ei kyllä varmasti joku tuntematon tai siis sellanen joka ei tiedä tätä sun "prosessista", niin ei varmasti tietäis sun oikeasti olevan tyttö! Mua kiinnostaa vielä tietää, että miten oot saanu sun äänestä tollasen miehisen? :D No mutta kuitenkin, tsemppiii sulle tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Karsu // Aww, kiitos.

  Anonyymi // Oho, kiitos paljo. Jotenkin hämmentävää et muutki pystyy olee mun puolesta vaik ei ede tunne! Kiitoksia vielä ja sunlaiset ihmiset saa mut uskoo et täs maailmas o hyviäkin ihmisiä.

  Anonyymi // Kiitos! Ja joo, pikkuhiljaa oma itsearvostus noussu nii että uskon jo aikalail joka tilantees meneväni ihmisille läpi ja son hieno asia. Ja en oo täällä blogissa vielä kertonut siitä mahdollisten negatiivisten vastausten pelossa, mutta olen jo ilman lupaa käyttänyt 10 kk testogeeliä, joka siis on madaltanut ääntä. Mutta kirjoitan tästä lisää lähiaikoina.

  VastaaPoista