18. elokuuta 2011

Prosessi ja random #17

Yleiskatsaus vaan, teki aivan liian kovasti mieli tehdä videopäivitys ja toivottavasti laatu ja ääni ovat kohtalaisia edes. Ja näin btw, tuossa ekan videon alussa piti sanoa "..toivottavasti en puhu liian hiljaa..", mutta kuumehouruja.
Ja tosiaan piti pistää kaikki nämä pätkät yhteen, mutta olen taitava enkä tällä isän koneella osaa.
 12 kommenttia:

 1. Veikeää, sillävälin kun luin vanhoja postauksia niin tänne ilmestyi uusi. Eniveis, paranemisia, jotain muutakin kai piti sanoa muttah..

  VastaaPoista
 2. Kyllä huomas heti, että nyt on Alex-pojalla asiat paremmalla tolalla kuin joku aika sitten! :) Tarkoitan siis tuota sun olemusta tuossa videolla jne...
  Oli mukava kuulla susta taas "pitkästä aikaa", ja huippua syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Rakastan niin seurata tätä sun blogia :33 ehdottomasti mielenkiintoisin ja tunteita herättävin blogi mitä seuraan, aina odotan innolla päivitystä ja erityisesti näitä videopäivityksiä. Niistä huomaa niin selkeästi mitä käyt läpi ja miten se suhun vaikuttaa, ei vain ulkonäöllisesti vaan henkisesti. Esimerksi kun tätä postausta vertaa ensimmäisiin videoihisi, huomaa miten paljon... nyt en keksi oikeita sanoja, mutta tavallaan.. tyytyväisempi ja rauhallisempi, itsevarmempi olemus. Ettet yritä pakoon 'ihostasi.' Vähän omituinen vertauskuva kyllä nyt tuli. |D Mutta niin, että jälleen onnea tulevaisuuteen sinulle toivotan. :3 ja kiva hiusmalli!

  VastaaPoista
 4. Ja että repesin: "söin ne kuitenki, hyviä oli" oh the high road, ihana XD

  VastaaPoista
 5. lare // Haha, mulla kävi tänään samoin sähköpostin kanssa, tuli uus viesti samal ku selailin. Mut kiitoksia.

  Anonyymi // Jep, kiitoksia, alkaa asiat taas vähän sujuu, toivottavasti en taas sössi niitä.

  Karsu // Kiitoksia! Äh, tulee niin fiksuja kommentteja ettei osaa vastata mitään järkevää. :D Mutta kiitos kommentista ja kehuista, toivottavasti jatkossaki tykkäät seurata.

  VastaaPoista
 6. Kauanko sä joudut/jouduit nyt sit jonottaa sitä poliaikaa?

  VastaaPoista
 7. Sulo // 14.3. tuli diagnoosi, heinäkuun alussa tuli ilmoitus lähetteen saapumisesta ja eka hormonipoli aika on nyt sit 13.9. joten sellanen puol vuotta meni hormonipoliin diagnoosin saamisesta. Voi pyhä lehmä, niinkö kauan. o_o

  VastaaPoista
 8. Eikö sua pelota, kun esiinnyt täällä kuitenkin omalla nimellä ja kasvoilla, että esim. joku sun koulusta tunnistaa sut?

  VastaaPoista
 9. Lakattan tinua Akseli! ♥
  Taaperrat niillä pienillä jaloillasi nyt tänne kivasti!

  VastaaPoista
 10. Kaikkea voimia sulle, oot tosi söppänä. Luen sun blogia mielenkiinnolla. o/

  VastaaPoista
 11. Näytät videoilla tosi söpöltä ja juttelet kivasti. :) Musta toi sun puhevikakin on tosi söpö eikä hankaloita mitenkään ymmärtämistä, mutta ymmärrän kyllä hyvin paineet soittaa puhelimella yms.

  Tuli muuten hirveä halu mesettää sun kanssa, kun kuului tuo meseääni taustalla. :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi // Hmm, eipä toi ole oikeestaan koskaan pelottanu. Tai siis, uskon että kaupungilla edes joku tunnistaa, mutta mitäpä minä siitä. Ei mun oo tarkotus kenellekkään väkisin pysytellä kaapissa.

  minimään // Aww, minäki takatan sua. <3

  Uke // Kiitoksia! Ei nyt tänä vuonna oo kovin mielenkiintoisia kirjotuksia tullu eikä kovin useinkaa, mut kiva jos joku jaksaa vielä lukea. :)

  Päivi // Kiitoksia, kiva kuulla. (: Ja joo, mutta onneksi pikkuhiljaa alkanu puhelinkammoki hälvetä. Ja jos haluat ni tietenki mulle saa mesettää! alex_muurinen@windowslive.com

  VastaaPoista