11. helmikuuta 2011

Prosessi ja random #11

Kirjottelin tossa jokunen viikko sitten mun vaatetyylistä ja se saa nyt jatkoa kuvien kera.

Mulla on siis addiktio t-paitoja kohtaan, mutta tällä kertaa kuvasin vaan ne joita käytän eniten tai josta erityisesti pidän. Lisäksi mulla oli pitkään monen monta erilaista tennarin kuvatusta, mutta nykyään joka toinen kenkä on rikki ja niinpä kenkäpostaus saa jäädä myöhemmäksi.

Ja mua ketuttaa kun ilmeisesti pyykkituvassa multa on viety mun lempivaatekokonaisuus eli tummansiniset pillit, Dir en greyn -keikkapaita ja Dir en greyn -keikkahuppari.

Niin ja anteeksi kuvien laatua, ilmeisesti ei pitäisi yrittää ottaa kuvia joskus kello 2-4 aikaan yöllä miljoonan kahvikupin jälkeen. Ja ennen kuin kukaan kysyy, niin ei, en omista mitään naisten osastolta. Taino yhdet housut ja t-paidan, mutta kumpiakaa en käytä ja t-paitakin on tuliainen. Ja näin btw, tuollaiset naisten housut olen nähnyt ihan cismiehen päällä. :D

H&M
Varmaankin lempihousuni ihan vaan sen takia ku neutraali ulkonäkö, mukavat rennot ja löysät. Lisäksi sopii minkä paidan kanssa vain (tai ilman paitaa niinku kuvassa hoho)

H&M
Nää oli himo isot ku ostin viime vuoden lopussa, mutta oon lihonnut nyyh. Mutta on ne edelleen melko isot ja yhet lempihousuistani vaikkakin näin talvisin vähän kylmät.

H&M
Pari vuotta sitten ostetut ja ehdottomasti yhdet lempihousuistani vaikka lantio ottaaki hieman vastaan ku olen lihonnut. Jos nyt laihdutuksen myötä nääki kävis paremmin jalkaan. Ja nää oli pillit jossain vaiheessa, mutta nyt jo käytössä löystyneet.

H&M
Ihanat housut nämäki ja kivan rennot ja näytän hyvältä näissä.

Mulla on housuja ihan järkky vähän! Mulla on nii vammaset jalat ja lantio ettei niihin sovi yhtään mitkään ja useimmiten en jaksa sitä sovitusrumbaa. Lisäksi ne on sen verran hintavia et t-paita addiktoisena yksien housujen hinnalla saa kolme t-paitaa.. ehehe. Näiden lisäksi löytyy melko ihoa myötäilevät valkoiset housut joita käytän niiden värin takia vain erityisinä päivinä esim. juhlissa. Ja erityisen rumat harmaan sävyset uimahousut joita käytin koko viime kesänä 24/7. Pitää varmaan ostaa hienommat ens kesää ajatellen. :D Nii ja normit farkut joissa on toinen polvi auki kun kaaduin niiden kanssa joskus.
Ainiin ja tietenkin Dressmanista ostetut mustat lökärit jotka sain sukulaiselta ja H&Mstä ostetut järkyttävän isot harmaat lökärit.


Seppälä
(en jaksanu pukee sitä päälle)

H&M
Ehdottomasti yksi lempipaidoistani. Kuvassa ei oikein näy, mutta tuollainen harmahtavan sininen missä on mustia aakkosia pitkin paitaa. Pidän paidoista jotka ei jatku hirveän pitkälle perseen päälle ja tää loppuu just alaselkään ja siksi kiva.

H&M
Yksi uusimmista löydöistä. Mulla on pitkään ollut niin paljon pelkkää tummaa että vihdoin kun löytyi kivan näköinen paita joka ei ole sininen eikä musta ni päätin napata messiin. Kuva ei taaskaan edusta, mutta on siis jännän värinen vihreä.

H&M
Kylläpä taas huono kuva. Harmaa t-paita missä on tummemman harmaita paksuja raitoja. Tooosi kiva paita.

H&M
Yksi niistä useista paidoista joita en ole kokeillut ennen ostoa. Kyseinen paita on siis kiva, mutta suuren kokonsa ja kaula-aukkonsa takia se heruttaa sen verran tietyissä asennoissa että pidän sitä vaan kotona.

H&M
Sama juttu ku yläpuolella olevan paidan, muuten tosi kiva ja hieman erikoisempi paita painatuksen takia.

Jokin kauppa Japanissa
Saatu siis tuliaisena isältä ja siskolta heidän Japanin reissultaan. Tätäkin kautan oikeastaan vaan kotona koska mun naiselliset muodot näkyy erityishyvin tässä paidassa. Täytyy toivoa että ne edes vähän katoaa tulevien testojen myötä että tätäkin tulis pidettyä useemmin.

H&M
Kuvassa on siis pääkallo. Ja tää on yks mun lempipaidoista, eniten tykkään kun tän paidan erikoisuutena on todella lyhyet hihat.

Näiden lisäksi omistan kyllä vielä muitakin paitoja + hirveä kasa mauttomia ja enemmän mauttomia t-paitoja kokoa XL joita pidän yöpaitoina. Ja näistä kuvista puuttuu mun bändipaidat joita löytyy Uniklubin, 2x Dir en grey ja 2x MUCC.

H&M
Tavallinen pitkähihanen jota en jaksanu heittää päälle.

Jack & Jones
Iskä ihanasti lahjoitti tällaisen paidan minulle, koska se oli hälle vähän liian pieni. Mulle paita oli ku nakutettu ja onkin mun yks lempipaita.

H&M
Melko extempore ostos. Ihan kiva perus pitkähihanen, ainut vaan että tässä paidassa bindaus ei näytä niin hyvältä ja hihat on niin iho myötäilevät että mun kädet näyttää paksuilta.

H&M
Iiiihana paita ja ostosta en kadu hetkeekää. Hirveen harvoin vaan tulee käytettyä jotakin syystä.

Jokin katukauppa Japanista
Mun oli pakko saada tää kun Japanin lomallani näin tämän. Oli ainut punainen jäljellä oleva joka meni mun päälleni et hyvä tuuri kävi. Tosin nyt se on käymässä hartijoista pieneksi, kyllä se vielä menee et täytyy toivoo ettei hartiat enää kasva. Mutta itseasiassa toi kangas on vähän paksumpaa ku puuvilla ja jos tää kä pieneks ni pitää ostaa kevyempää kangasta olevaa ruutupaita.

H&M
Extempore ostos tämäkin. Se oli mielenkiintoisen värinen, ei se isompaa syytä ostamiseen vaatinu. :D Joskin melko epäkätevä ostos koska en ole vielä keksinyt minkä kanssa tuo sopisi.

Cybershop
Normaali pitkähihanen missä hihoissa pitkät vetoketjut. Sellaista hassua venyvää kangasta. En tykänny hirveesti ku kokeilin pari vuotta sitten päälleni, mutta nykyään paita on ihan kiva.

H&M
Pitkähihasista tää on iiiiisoin rakkaus. Melko iso kokonen kevyestä materiaalista valmistettu järkyttävän kauniin värinen ruutupaita. Joskin kuva ei edusta taaskaan, oikeasti ei ole näin tumma.

Seppälä
En hirveästi perusta lyhythihaisia kauluspaitoja, mutta tää on kiva siit huolimat. Mulla on tän lisäks ainakin neljä toisenkin näköistä kauluspaitaa, mutta ne sopii enemmänki jollekki keski-ikäsel viiksivallul. Tän mä ostin tutun ylioppilasjuhliin ja yleensä pidänki tätä vain vähän hienommissa tapahtumissa.

Omistan myös jonkinverran huppareita ja harmittaa kuinka omistan kivoja pitkähihaisia, mutta sorrun heittämään yleensä jonkin hupparin päälle.

H&M
Olis ehdottomasti mun lempihuppari ja pitäisin tätä usein, mutta siitä on vetoketju rikki nyyh.

Seppälä
Tuttu taivutteli mut ostamaan tän ja ihan kivahan tuo on väristä riippumatta. Sopii varsinki mustien housujen kans hyvin.

Jokin kauppa Japanissa
Tuliaisena saatu iskältä. Vähän inhottavaa materiaalia ja kulta on vaikea väri, mutta muuten tosi kiva.

Jokin kauppa Japanissa
Tuliaisena saatu tämäkin, Dir en grey :n huppari. Se on melko myötäilevä, mutta kiva siitä huolimatta.

Seppälä
Omistan samanlaisen t-paidan ja molemmat kivoja, vaikka kovin moni mun t-paita ei sovikkaan tämän kanssa.

Kauluspaidoista en viittinyt ottaa kuvaa. Mutta niitä löytyy, joskin ei kovinkaan paljon. Mulla on kaks tummaa kauluspaitaa jotka on sopivan kokoisia ja siistejä ja pidän näitä juhlapäivinä. Näiden lisänä löytyy pari sinisen sävyistä, vaaleanpunainen, beige ja vihreäruudullinen ja nämä kaikki ovat liian isoja pidettäväksi missään juhlissa. Tuota vihreäruudullista pidän kyllä välillä.

Rakastan koruja ja asusteita, mutta toooosi harvoin niitä jaksaa miettiä. Siksipä yleensä tyydyn vain luoti-kaulakoruun jota pidän nykyään 24/7 ja joskus joku rannekoru. Ostelin pari vuotta sitten viikottain koruja, mutta nykyään en enää ollenkaan. Silloin myös käytin päivittäin, nyt mulla on vaan pari peruskorua jota käytän jos jaksaa.


Vasemmalta > H&M, H&M, jokin halppis tavaratalo Jyväskylässä, en muista, ja loput on H&Mstä.
Vöitä haalin itelleni aika paljonkin, mutta nämä on jäljellä enää nykyään. Ja näistäkin käytän vain niittivöitä, joskus harvoin muita. Ja sininen puuvillavyö on tallivyö. Eniten käytössä on värikäs niittivyö ja tavaratalosta ostettu kolmirivinen niittivyö. En olis uskonut että tavaratalosta löytyy 7 eurolla noin hyvä vyö! Onneksi ostin samalla kaksi tälläistä. H&Mn 20 euron niittivyö on vähemmällä käytöllä enemmän kuollut kuin halppiskaupan.

H&M, H&M, en tiedä, Seppälä
Vasemmalta katsottuna kaksi ekaa on lemppari rannekettani ja näistä yleensä jomman kumman pistän ranteeseen.

H&M
Joskus oli vähän hippivaihe ja ostin tälläisen ihan kivan kaulakorun.

Kaikki H&M
Eka vasemmalta on myös yksi lemppareistani ja tuo iso olisi myös, mutta siitä on tullu vähän löysä, lisäksi näin talvisin se on pirun kylmä.

H&M
Olin joskus vähän gangsta ja ostin tuollaisen melko paksun perus kettinkikorun.

Vasemmalta H&M, en tiedä, H&M
Kaulakoruja joita harvon käytän, mutta on ne kivoja silti.

Huomio, että jatkossa ei oo tarkotus ostaa kaikkea H&Mstä, oon ajatellut että ainakin Jack & Jonesin ja Zoo Yorkin vaatemalliston vois käydä läpi. Jos joku tietää kivoja miesten vaatteita jossain kaupassa ni saa huikata, mä ku en oo kovin tietonen. :D Jos ihmisiä kiinnostaa niin voisin vielä tehdä myöhemmin toisenkin saman tyylisen postauksen koska tässä ei ollut ihan kaikkia vaatteita ja löytyyhän mulla noita asusteitakin hatuista henkseleihin.

Mulla ei hirveemmin oo kuvia mun vaatetuksista mun päällä, mut tässä jotain mitä löysin:












13 kommenttia:

  1. Tuo ol iha hirmu hyvä kuva missä sulla on nahkatakki(?) ja mustat farkut! :)

    VastaaPoista
  2. parhaiten sulle sopii noi nykyset hiukset kaikista eniten :)

    VastaaPoista
  3. ..Näiden perusteella suosittelisin sun käyttävän paljoltiki mustaa, varsinki nois tollasis rokkarihenkisis kuteis näytät syötävän hyvännäköseltä o_o

    VastaaPoista
  4. "tai ilman paitaa niinku kuvassa hoho" bwaha, oli jotenkin niin random 8D Ihania kaikki nuo raitaipaidat.

    Meitsikin sitä mieltä, että nykyiset hiukset sopii parhaiten. 8)

    VastaaPoista
  5. Nykyiset hiukset sopii toosi hyvin ja noi sun raitapaidat on ihan hemmetin hienoja *kuolaa* :-D

    VastaaPoista
  6. Ehe, toi nykyne fleda on paras :)
    Ja hee mulla on kanssa tollaset H&M:n valmiiks revityt farkut :D

    VastaaPoista
  7. Hei voisit kokeilla laittaa jonkin pitkähihaisen noiden avarakauluksisten t-paitojen alle, joita et muuten käytä. :)
    Ja kyllä ne hartiat levenee kun testot alkaa, että vaatevarastoa menee kyllä sitten uusiksi. xD Ainakin meidän herralla käynyt näin.
    Hitto susta on kuumia kuvia!

    VastaaPoista
  8. Sun kädet... joku niissä mua häiritsee. Ne on jotenkin tuollaset naismaiset lötköt eikä miesmäisen lihaksikkaat.

    VastaaPoista
  9. Kiitoksi kaikille ja hyvä vinkki Little Mei!

    Anonyymi // Niinhän ne on, en tykkää itekkää. Naisen vartaloon on syntyny ni ei miesmäisiä käsiäkään kovin helpolla ainakaan vielä saa. Tarkotus olis kyllä lihasmassaa ruveta kehittämään että toivon mukaan saisin viel joskus ees vähän lihaksia.

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä sinulle! Kivoja kuvia ja mielenkiintosta tekstiä, aijon kyllä useamminkin seurata blogiasi:)) Hyvännäköinen kyllä olet!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi // Kiitos sullekkin hirveesti!

    VastaaPoista
  12. oot kyl komee,mielestäni et muistuta ollenkaan naista! :)

    VastaaPoista