5. helmikuuta 2011

Prosessi ja random #10

Haha, kärsikää! Ihan ekana että ulkoasu EI jää tälläiseksi. Tämä on vähän esimakua siitä minkälainen ulkoasu olisi tulossa, mutta tuo kuva ei kyllä kuvaa yhtään tulevaa. Tuo on kello 03:00 tehty maailman nopeiten ihan vaan sen takia kun kyllästyin kattelemaan sitä järkyttävän isoa naamaani tuossa.
MUTTA, koittakaa kestää koska ainakin seuraavan kuukauden joudutte vielä katsomaan hieman keskeneräistä kuvaa.
Ja nyt on siis se oikea hetki kommentoida minkälaista värimaailmaa/blogin ulkoasun kuvaa kaipaisitte tai olisi kiva. Ja dudet, jokin ei kovin tumma olisi tällä kertaa kivempi, edes joksikin aikaa.

Niin ja osasin vihdoin asetuksista tehdä niin, että jokainen kommentti kaipaa minun hyväksynnän ja tämä siis ihan vain oikeasti tyhmien ja asiattomien kommenttien karsimien takia. Toivon että kommentoisitte silti yhtä paljon koska musta on ollut kiva kirjottaa teille tää vuosi ja varmasti tulee olee yhtä kivaa jatkossakin ja kommentit tietenkin aina kertoo että joku oikeasti lukeekin tätä.

Näillä mennään, toivottakaa onnee lähestyvään hoitoneuvotteluun.

14 kommenttia:

 1. Toivotan rrrutkasti onnee lähestyviin neuvotteluihin! <O

  VastaaPoista
 2. vihreen eri sävyi:-D

  VastaaPoista
 3. http://www.photographyblogger.net/wp-content/uploads/2009/05/coffee-cup.jpg

  tai sitten vaikka

  http://www.seeking-his-face.com/images/kiwi_love_sc.jpg

  värisävyjä siis :)

  VastaaPoista
 4. Tästähä tuli ihan mukavan näkönen. Se musta oliki melko ankee. Ja onnia neuvotteluihi!

  VastaaPoista
 5. Onnea hoitoneuvotteluun!

  VastaaPoista
 6. Onpa heti paljon mukavampi lukea vaaleamman ulkoasun ansiosta! Tsemppiä hoitoneuvotteluihin!

  VastaaPoista
 7. Onnea, hyvin se menee kunhan olet oma itsesi !

  VastaaPoista
 8. Tää on just kivan värinen! Päivitteleppä nyt et saa taas lueskella sun juttuja :3

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia kaikille! :)

  VastaaPoista
 10. ONNEE<3 kiva blogi ja btw näytät jo iha miehelt ja aika söpölt sellaselt ;)

  Kysäsen pari kysymystä..Käytkö poikien vai tyttöjen vessoissa? Seurusteletko? Pojan vai tytön kanssa? Oletko lesbo? Miten saat rinnat piiloon?

  hmm..niin niin niin paljon kysyttävää, VOITKO TEHÖ KYSYMYSPOSTAUKSEN?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi // Kiitos! :) Käytän miesten vessoja, jos näen ettei sielä ole esimerkiksi ovea vessakopissa (niinku monissa baarin vessoissa on avonainen koppi) niin jätän menemättä kokonaan. Jos on ihan kauhea hätätapaus niin menen naisten vessaan. Ehkä kun saan aidonnäköisen kusipackerin niin uskallan pisuaarille mennä, ainakin jos se ei ihan kaikkien nenän edessä ole.
  Seurustelen tytön kanssa ja en pidä itseäni lesbona vaan heterona, mutta jokainenhan näkee asian miten tykkää.
  Mulla on käytössä transmiehille suunniteltu hihaton toppi joka loppuu rintojen alle. Se on sen verran tiukempaa materiaalia että mun rinnat ja tästä pienemmät se painaa hyvin piiloon. Jos omistaa sitten isommat ni on jo vaikeempaa.
  Itseasiassa oon kysymyspostausta miettinytkin, ehkä täs lähipäivinä!

  VastaaPoista
 12. Löysin just äsken tän sun blogis ja aloin lukea ja luinkin saman tien aika paljon tätä eteenpäin kun vaikuttaa mielenkiintoselta. Haluisin kysyä tosi tyhmän kysymyksen mut koska en halua millään tavalla olla loukkaava tai vittumainen niin sanon sen tässä että en osaa muotoilla tätä kohteliaasti. :P
  Ootko siis vaihtamassa sukupuolta miehestä naiseks vai ootko vielä nainen mut oot vaihtanu nimes vaan? Ku tossa yhessä postauksessa olit saanu jonku kirjeen kotiin ja siinä oli tytön nimi. Ja sanon viä etten halua olla mitenkään tökerö tai ilkeä. Oon vaan hirveen utelias. Toivottavasti et loukkaannu tästä. :P

  VastaaPoista
 13. koska kirjotat taas tänne ja noihin sun muihin blogeihin?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi // Olen siis transmies eli female to male, eli siis olen syntynyt naisen kroppaan ja korjaan sen mieheksi. :D Nimen olen pystynyt jo vaihtamaan naisen nimestä miehen nimeksi koska sekä etunimeni että toinen nimeni on unisex nimiä, eli on hyväksyttyjä sekä miehelle että naiselle. Enhän mie loukkaannu näin vähästä. :)

  Anonyymi // Päivitin juuri kahta muuta blogia ja tätäkin lähipäivinä, ellen jopa jo tänään.

  VastaaPoista