15. tammikuuta 2014

Lähete genitaalikirurgiaan

Aikaisemmin laitoin Uusi-Mäkelälle sähköpostia ja tällä keinoin onnistui saada lähete munasarjojen ja kohdun poistoon. Laitoin viime kuussa taas postia ilmoittaen että tahtoisin lähetteen nyt genitaalikirurgiaan. Nopeasti tulikin vastaus, mutta tällä kertaa päästiinkin ajelemaan Tampereelle kun lääkäri halusi tavata ja jutella kuulumisia kaiken varalta. Sain nopeasti ajan (13.1.-14), jollonka kävin keskustelemassa.

Juteltiin ihan perusasioita, mitä mulle kuuluu, onko tullut kysymyksiä tai mietteitä koskien mitä tahansa kirurgiaan tai prosessia kohtaan yms. Oli aika turha reissu, pikaisesti tuli ilmi nykyinen elämäntilanteeni (kotipaikkakunta, opiskelu/työ ja suhdekuviot) ja lääkäri sanoi pistävänsä minulle lähetteen Töölöön kirurgiaa varten. Tietenkin ensin tulee konsultaatio, esikäynti ja sitten vasta leikkaus, mutta olen jo ihan pinkeenä!

Uusi-Mäkelä sanoi että Töölön toiminta on nopeaa ja konsultaatio voi olla jo kolmenkin kuukauden säteellä, nyt sormia ristiin tämän kanssa.

Tässä olen yrittänyt imeä kaiken tiedon foorumiltani, nyt kun pyysin oikeudet päästä foorumin genitaalikirurgia-osioon.







17 kommenttia:

  1. Niin hassua että tilane on nyt tämä, muistan kun vasta olit aloittanut kirjoittamaan blogia ja kaikki oli vielä "suunnitelmissa tulevaisuudessa" Pidän peukkuja sulle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Lueskelen itekki välil vanhoi juttui ja tuntuu tosi hassulta. :D

      Poista
  2. Mahtavaa, että homma etenee! tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle toivotteleepi tyttö pohjoisesta :)

    VastaaPoista
  3. Lueskelin sun blogias, myös vanhempia tekstejä. Kirjotat tosi hyvin ja mielenkiintoista tekstiä. Jään seurailemaan! :)
    Tsemii!

    VastaaPoista
  4. Ihanan karvaiset käsivarret :p

    VastaaPoista
  5. Susta on tullu ihan mies! Aika söpö sellanen.;)

    VastaaPoista
  6. Jee isosti onnea. :) löysin blogisi päivää ennen omaa leikkaustani (kohtu, munasarjat jn ) ja nyt toipilaana täällä lueskellut kirjoituksiasi. Olen myös saanut ajan lääkärille ensi kuuksi , josta sitten lähete viimeiseen leikkaukseen. Jään mielenkiinnolla kärkkymään tänne lisää tietoa leikkauksesta ;)
    Kaikkea hyvää sulle !

    VastaaPoista
  7. Nonni, sustapa on kasvanut oikea unelmavävy! :) <3

    VastaaPoista
  8. saatko usein haukkuja, esim. netissä, kadulla, tutustuessa ihmisiin tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun paljonkin anonyymeilta tuli kommenttia, nykyään todella vähän. Nyt useampaan kuukauteen ei ole minkäänlaista negatiivisista tullut.

      Poista
  9. Ai hitsi, en muuten muistanut! Täytyypä muistaa ens kerran kun TAYSissa (tai Tampereella muuten) käyn!

    VastaaPoista
  10. Oot kyllä todella rohkea kun kirjoitat tätä blogia :) Varmasti tää blogi auttaa muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä :)

    VastaaPoista
  11. Ei voi sanoa muuta kuin WAU! Hieno ja rohkea veto pitää blogia aiheesta, auttaa varmasti monia asian kanssa paineskelevia.

    VastaaPoista
  12. Vautsi! Olet miehekäs mies! Sydäntä lämmittää, kun näkee, että joku uskaltaa olla rohkeasti sitä, mitä on. :)

    VastaaPoista